www.fasilakis.gr


Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τηλεφωνικά Κέντρα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ XN 120 ΑΠΟ ΤΗΝ NEC


Για μεγάλο χρονικό διάστημα, τα ισχυρότερα και καινοτόμα τηλεφωνικά συστήματα ήταν μόνο προσιτά για τις μεγάλες εταιρίες. Με το νέο XN120 αυτό πια δεν ισχύει. Είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ένα επαγγελματικό, εύκαμπτο και εύχρηστο σύστημα επικοινωνιών φωνής σε προσιτή τιμή για όλους.
Η τεχνολογία επικοινωνιών αλλάζει γρήγορα και οι εταιρίες πιστεύουν ότι η σημερινή τους αγορά δεν θα τους καλύψει αύριο. Η αμφιβολία ανησυχεί πολλούς αγοραστές νέων τηλεφωνικών συστημάτων. Η ECαναγνωρίζει αυτές τις σημαντικές ανησυχίες. Είναι δύσκολο να αποφύγει κανείς τους πολλούς τεχνικούς όρους που περιβάλλουν την σημερινή την τεχνολογία. Το XN120 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση συστημάτων επικοινωνιών της ΝΕC που έχουν εξελιχθεί από τη δεκαετία του '70. Ενσωματώνει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που οι αγοραστές κατά τη διάρκεια των ετών έχουν πάρει ως δεδομένα. Το XN120 συνδέεται με το τηλεφωνικό δίκτυο είτε οι γραμμές του είναι PSTN ή ISDN. Επίσης, εξασφαλίζετε ότι θα συνδεθείτε εύκολα με οποιεσδήποτε μελλοντικές προγραμματισμένες υπηρεσίες όπως το νέο δίκτυο της BT IP. Η ευελιξία του XN120 επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε οποιοδήποτε τύπο τηλεφωνικών συσκευών. Ο υπάρχων εξοπλισμός όπως οι διαμορφωτές, τα ασύρματα τηλέφωνα DECT και οι αυτόματοι τηλεφωνητές μπορούν εύκολα να συνδεθούν με αυτό το τηλεφωνικό σύστημα, που εξασφαλίζει πλήρως την επένδυσή σας. Δεν υπάρχει απλούστερο σύστημα από αυτό
.

Αφήστε την NEC να σας ηρεμίσει. Μπορείτε έπειτα να επιστρέψετε στη επιχείρησή σας χωρίς να ανησυχείτε για το τηλεφωνικό σύστημά σας

Η περίπλοκη επικοινωνία γίνεται απλή με το XN120 το οποίο σας δίνει πραγματικά επιχειρησιακά οφέλη.

  • Με μία κίνηση, εάν είστε σε μια κλήση την βάζετε σε αναμονή και απαντάτε στην επόμενη
  • Να βγάλετε εξωτερική γραμμή είναι πανεύκολο με κουμπιά όπως γρήγορη κλήση και επανάληψη των τελευταίων αριθμών αποταμιεύετε χρόνο στις σημαντικότερες κλήσεις σας, οι κλίσεις γίνονται πολύ εύκολα, με λειτουργίες όπως η συντόμευση κλήσεων και η κλήση των 10 τελευταίων αριθμών στην μνήμη εξασφαλίζοντας σας πολύτιμο χρόνο για τα σημαντικότερα τηλεφωνήματα που έχετε πραγματοποιήσει.
  • Επίσης, χρησιμοποιώντας CTI (τηλεφωνία υπολογιστών) χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας και με ένα click τηλεφωνείτε από το PC σας. Χρησιμοποιώντας το MicrosoftTAPIμπορεί με ευκολία να συνδέσεις το τηλέφωνο σου με το MSOutlookεπιτρέποντας σου να κάνεις κλήσεις με ένα απλό κλικ, όπως επίσης με τα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ NEC μπορείς να δεις τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες αυτού που σε καλεί πριν απαντήσεις στο τηλεφώνημά σου.


Τα χαρακτηριστικά του τηλεφωνικού κέντρου σας δίνουν οφέλη μεγάλης εταιρίας σε χαμηλή τιμή.
Το XN120 μπορεί να διανείμει τις κλήσεις ομοιόμορφα σε προεπιλεγμένο προσωπικό ομάδας ή με σειρά προτεραιότητας. Εάν ένα μέλος ομάδας είναι απασχολημένο, η κλήση προωθείται στο επόμενο μέλος ομάδας. Εάν η ομάδα είναι απασχολημένη, αυτοί που σας καλούν μπαίνουν σε σειρά προτεραιότητας και ακούνε τα δικά σας μηνύματα αναμονής

XN 120 NEC

Photo Gallery..

Τα ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ NEC XN 120 έχουν οχτώ θυρίδες VoiceMail με πάνω από 15 ώρες μηνυμάτων και πολλές ευέλικτες επιλογές, όπως είναι το πάτημα ενός κουμπιού για την καταγραφή και αποθήκευση συνομιλιών σας στο mailboxσας.Τα κουμπιά κεντρικών μηνυμάτων επιτρέπουν σε δυο χρήστες να μοιράζονται τα ίδιο τηλέφωνο αλλά να έχουν την δική τους ένδειξη αναμονής μηνυμάτων. Ο καθένας μπορεί να δει εάν έχει καινούρια μηνύματα.


Επεκτάσιμο - Στηριχτείτε στην επένδυσή σας

Μην ανησυχείτε οτι η ανάπτυξη της εταιρίας σας θα ξεπεράσει τις δυνατότητες του XN120 - η NEC έχει εξασφαλίσει ότι μεγαλώνοντας μια εταιρία, το XN120 επεκτείνεται. Αρχίστε με λίγα και επεκτείνετε το τηλεφωνικό σύστημά σας όταν θέλετε. Αντίθετα από τα ανταγωνιστικά συστήματα, το XN120 δεν σας περιορίζει όταν αυξάνεστε. Μπορείτε να προσθέστε ένα άλλο XN120 και συνεχίστε. Αρχίστε από 3 γραμμές και 8 εσωτερικά. Με πρόσθετες κάρτες και κουτιά μπορείτε να αυξηθείτε σε 27 γραμμές και 72 εσωτερικά. Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε IP το XN120 μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 96 εσωτερικά.

 

Ενα κουτί

Δυο Κουτιά

Τρία Κουτιά

Αναλογικές Γραμμές

9

18

27

ISDN BRI Γραμμές

16

32

48

Αναλογικά/Ψηφιακά Εσωτερικά

24

48

72

IP Extensions (V.2.0)

24

24

24

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Internal Paging Zones

Standard

8

Power Fail Transfer Ports

Standard

1

Conference Circuits

Standard
Optional

16
32

DDI Table Entries (ISDN)

Optional

2000

Abbreviated Dialling - Personall

Standard

20

Digital Voice Mail Boxes

Optional

300

Operating Modes (Day - Nights,etc)

Standard

8

Digital Voice Mail Ports

Optional

8

Modesontrol Relays / Door Locks

Optional

2

VRS Channels

Optional

16

RS- 232C Port

Optional

1

Door Phones

Optional

2

Lan Port

Optional

1

Batery Backup - System

Optional

1


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού