• 210-3428608
  • 694 468 7436
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εταιρεία

Flex Admin

Η εταιρεία

Η επιχείρηση Φασιλάκης Ηλίας, ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, συστημάτων ασφαλείας και αυτοματισμού γραφείου με αντικείμενο το σχεδιασμό, την προμήθεια, την υλοποίηση και την υποστήριξη Ολοκληρωμένων Συστημάτων & Λύσεων Τεχνολογίας με τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια της αγοράς. Ιδρύθηκε το 1998 και στεγάζεται σε ιδιόκτητα γραφεία στο Κεραμεικό.

Η επιχείρηση είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων που προσφέρει, εγγυάται την καλή και αξιόπιστη λύση στο περιβάλλον της εταιρείας σας. Μετά την πολυετή εμπειρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία σειρά συνεργασιών με πελάτες του ιδιωτικού και δημοσίου χώρου, αλλά και να αναδειχθεί σε σχέση με τον επικείμενο ανταγωνισμό. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης έγκειται στην άριστη τεχνική υποστήριξη που παρέχει και την ποιότητα των προϊόντων που εμπορεύεται, στο πελατειακό της δυναμικό.