• 210-3428608
  • 694 468 7436
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης

Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης


Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης  μπορεί να σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις στο σπίτι, το γραφείο, ή το κατάστημά σας. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αποτελείται από της κάμερες και το καταγραφικό

Υπάρχουν διάφορες ποιότητες καμερών ανάλογα με το τι θέλουμε να βλέπουμε

Η ποιότητας της κάμερας εξαρτάται από τα megapixel (MP) που διαθέτει , ξεκινάει από τα 2 MP και φτάνει έως και 12 MP ανάλογα με την ποιότητα της εικόνας που θέλουμε να δούμε . 2 MP θα βάζαμε σε ανοιχτό χώρο για να έχουμε μια γενική άποψη του χώρου όπως σε έναν αποθηκευτικό χώρο ή σε ένα προαύλιο , θα επιλέγαμε περσότερα MP για να βλέπουμε καλύτερη ποιότητα σε όπως σε μια γραμμή παραγωγής για να βλέπουμε λεπτομέρειες .

Υπάρχουν κάμερες με ανίχνευση κίνησης (δεν αντικαθιστά τον συναγερμό) όταν περάσει κάποιος από το πεδίο πού βλέπει  η κάμερα θα μας ειδοποίηση για την κίνηση .

Άλλες κάμερες είναι όπως με ανίχνευση θερμοκρασίας , αναγνώριση προσώπου για την είσοδο σε κτίρια , αναγνώριση πινακίδας αυτοκινήτου για είσοδο έξοδο σε πάρκινγκ , καταμέτρηση ατόμων , κινητές κάμερες (PTZ) , κάμερες με μικρόφωνο